Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

ИНСЕКТИЦИД ПРОТИВ НАСЕКОМИ BUGAWAY БАНДИТ 10ЕВ

Код: 117332

EAN: 3800126191029

Цена:

5.49 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.
+ -
 • Наличност
  x

Кратко описание

 • РАЗФАСОВКА : 25 МЛ

Област на приложение: Инсектицид с остатъчно действие за контрол на хлебарки, бълхи,кърлежи, комари, мухи. За употреба вътре и около жилищни и обществени сгради.

Опръскване срещу хлебарки, кърлежи, комари, мухи: При ниска заселеност се обработвас 0.8 % разтвор (разреждат се 40 мл препарат в 5 л вода - 0.08 % концентрация на активнотовещество). При висока заселеност се обработва с 2 % разтвор (разреждат се 100 мл препаратв 5 л вода - 0.2 % концентрация на активното вещество). Разходна норма 5 л/100 м?.

Опръскване срещу бълхи: Преди третирането, почистете добре с прахосмукачка цялата площ, извадете торбичката от прахосмукачката и я запечатайте в полиетиленов плик преди да я изхвърлите. Напръскайте килимите и меката мебел, включително и долната част на тапицираните възглавници, както и местата, където лежат домашните любимци с 0.4 % разтвор (разреждат се 20 мл от препарата в 5 литра вода - 0.04 % концентрация на активното вещество). Разходна норма 5 л/100 м?.

Площно третиране срещу кърлежи и бълхи: Обработват се тревни площи, паркове, алеи,градски градини, пасища, ниска растителност и др. в местата с установена инвазия на кърлежи и бълхи. Преди обработките площите задължително да се окосят. При опръскване с гръбна моторна пръскачка се обработва с 1 % разтвор (разреждат се 40 мл от препарата в 4 л вода – 0.1 % концентрация на активното вещество), при разходна норма 4 л/дка. При опръскване с прикачна пръскачка с щанга или маркуч с пистолет се обработва с 0.2 % разтвор (разреждат се 40 мл от препарата в 20 л вода – 0.02 % концентрация на активното вещество), при разходна норма 20 л/дка. Обработката се повтаря след 7 дена. Втората обработка се препоръчва, за да се унищожат и ларвите, които ще се излюпят от евентуално наличните яйца по време на първата обработка, тъй като пиретроидните биоциди имат кратък остатъчен ефект в природата (24 часа).

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора:
В зависимост от вида на насекомите, степента на нападение, климатичните условия,температурата, вида на обработваната повърхност и други фактори, обработките може да се повтарят през интервал от 1 – 4 месеца. Достъпът на хора и животни в третираните зони се разрешава след като изсъхнат обработените повърхности и след като се утаи или проветри образувалият се при изпръскването аерозол (обикновено след 60 минути). При площно третиране, достъпът на деца и животни в обработените терени се забранява за 24 часа.

Марка BUGAWAY
МОДЕЛ БАНДИТ 10ЕВ
РАЗФАСОВКА 25 МЛ
 1. Практикер Бургас
 2. Практикер Варна
 3. Практикер Велико Търново
 4. Практикер Враца
 5. Практикер Плевен
 6. Практикер Пловдив
 7. Практикер Русе
 8. Практикер София Люлин
 9. Практикер София Цариградско шосе
 10. Практикер Стара Загора
 11. Практикер Шумен
 12. Практикер Ямбол


Няма намерени документи за този продукт
Добави коментар

Добавете коментар
За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте