Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Новини

„Напълно обновеният „Практикер“ – Велико Търново отвори врати

Напълно обновеният „Практикер“ – Велико Търново отвори врати

На 17 май, инж. Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг, прерязаха лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер“ във Велико Търново.„Практикер” вече е с удвоен асортимент, персонал и оборот и смело можем да кажем, че скоро се целим в утрояване на резултатите, откакто придобихме „Практикер” през 2014г. Всичко това е плод на една много силна...

Клиентите на „Практикер“ могат да пазаруват с подаръчни ваучери „Cadhoc“

Клиентите на „Практикер“ могат да пазаруват с подаръчни ваучери „Cadhoc“

Веригата хипермаркети за дома и градината „Практикер“ вече приема плащания с подаръчни ваучери „Cadhoc“. Всеки притежател на ваучер „Cadhoc“ може да избере сам желания от него подарък сред богатия асортимент на веригата и да заплати със своя ваучер, без ограничение във вида на закупената стока. В „Практикер“ притежателите на ваучери „Cadhoc“ ще открият над 50 хил. продукта на достъпни цени...

„Практикер“ дари на столичани над 17 000 лв. под формата на стоки за една по-чиста София

„Практикер“ дари на столичани над 17 000 лв. под формата на стоки за една по-чиста София

Веригата хипермаркети за дома и градината „Практикер“ дари стоки за повече от 17 000 лв. за традиционната кампания на Столична община – „Пролетно почистване на София“, организирана чрез Столичния инспекторат. Над 300 артикула, включително пейки, разнообразни инструменти, бои, градински пособия и материали за почистване бяха предадени на инспектората от наскоро отворилия обновен „Практикер“ – Люлин.

„Напълно обновеният „Практикер“ – Люлин отвори врати

Напълно обновеният „Практикер“ – Люлин отвори врати

На 29 март, бе прерязана лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в столичния квартал Люлин. След по-малко от 5 месеца ремонт обновеният „Практикер“ – Люлин отново отваря врати за своите клиенти в изцяло реконструирана и модернизирана сграда, разширена с повече от 3500 кв. м. С близо 1000 кв. м е увеличена търговската зала, като е осигурена повече светлина и нова по-функционална подредба и организация на продуктите, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо. Резултатът е красив и уютен магазин, с модерна атмосфера и фокус върху приятното пазаруване.

„Практикер“ удвои асортимента, служителите и продажбите си за три години

„Практикер“ удвои асортимента, служителите и продажбите си за три години

За изминалите три години, откакто българската компания „Видеолукс Холдинг“ придоби целия бизнес на немската верига за дома и градината в България, „Практикер“ бележи сериозен ръст в продажбите и се превръща в пазарен лидер в сектора, като удвоява оборота си. От съществуващите през 2014 г. девет хипермаркета в страната, компанията е обновила и разширила седем обекта и е отворила два нови в градовете Ямбол и Шумен.

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Шумен

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Шумен

Хипермаркетът посрещна първите си клиенти с модерна визия и невероятни оферти.
На 9 ноември г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ и г-н Любомир Христов, кмет на община Шумен, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Шумен - 11-ти поред обект на веригата за страната.

Практикер и Технополис започват изграждането на нов склад в гара Елин Пелин

Практикер и Технополис започват изграждането на нов склад в гара Елин Пелин

„Видеолукс Холдинг“, собственик на вериги магазини Практикер и Технополис, започна изграждането на нов склад в гара Елин Пелин. Новата сграда ще разшири настоящия склад на компанията, заемащ повече от 20 000 кв. м., с допълнителни 10 500 кв. м.

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Ямбол

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Ямбол

На 15 юни, г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, г-н Георги Славов, кмет на община Ямбол и г-н Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Ямбол - 10-ти поред обект на веригата за страната.

Изцяло обновеният „Практикер“ в град Бургас отвори врати

Изцяло обновеният „Практикер“ в град Бургас отвори врати

На 23 март г-н Димитър Николов, кмет на община Бургас и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, прерязаха лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Бургас.