Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Новини

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Ямбол

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Ямбол

На 15 юни, г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, г-н Георги Славов, кмет на община Ямбол и г-н Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Ямбол - 10-ти поред обект на веригата за страната.

Изцяло обновеният „Практикер“ в град Бургас отвори врати

Изцяло обновеният „Практикер“ в град Бургас отвори врати

На 23 март г-н Димитър Николов, кмет на община Бургас и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, прерязаха лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Бургас.

МВР деца - Коледа 2016

Сто и шест деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Практикер и Технополис

За трета поредна година Практикер се присъедини към благотворителната кампания на МВР и Технополис в подкрепа на семействата на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи.

Практикер Пловдив

Новият „Практикер“ в Пловдив отвори врати

На 29 септември, инж. Иван Тотев, кмет на община Пловдив и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, прерязаха лентата на новия хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Пловдив.

Практикер Пловдив

Изцяло обновеният „Практикер“ в град Русе отвори врати

На 14 април, г-н Пламен Стоилов, кмет на община Русе и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, прерязаха лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Русе.

Практикер Пловдив

„Практикер” направи първа копка на нов хипермаркет в Пловдив

Днес, 16 февруари, в Пловдив започна изграждането на нов хипермаркет за дома и градината „Практикер“. Той ще замени съществуващия магазин, като предложи на жителите на града по-удобна локация, нова по-просторна и приветлива сграда с модерна концепция за подредба на продуктите и подобрено обслужване.

Практикер Стара Загора

Новият „Практикер“ във Варна отвори врати

На 28 януари, г-жа Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройство, г-н Иван Портних, кмет на община Варна и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, прерязаха лентата на новия „Практикер“ във Варна.

Практикер Стара Загора

Дарителска кампания за деца на загинали и пострадали служители от системата на МВР

На 17 декември, в Академията на МВР в София се състоя ежегодната благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи, Технополис и Практикер в подкрепа на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните си задължения служители от системата на МВР.

  • 1