This website uses cookies. | I accept

СЪБИРАЧ НА ВОДА GARDENA 3642-20

Code: 449887

EAN: 4078500364201

Price:

29.99 лв.

Delivery costs will be calculated before finalizing order.
+ -
 • Availability
  x

Short Description

 • MODEL : 3642-20
 • TYPE : СЪБИРАЧ

garden-zdrav-description

Гумена чистачка Combisystem

Гумената чистачка GARDENA combisystem е оптимално пригодена за бързо и лесно отстраняване на вода от каменни подове и гладки повърхности. За да е ефикасна работата и за постигането на оптимален резултат при почистване, по цялата си работна ширина от 43 см има здрав гумен ръб, направен от пореста гума. Благодарение на здравата глава, направена от висококачествена пластмаса, гумената чистачка е защитена от повреди. Подходяща е за всички дръжки combisystem. Препоръчителна дължина на дръжката: 130 или 150 см в зависимост от Вашата височина. 25 години гаранция.

Сигурно съединение

Всеки combisystem продукт просто се поставя на дръжката и се завива здраво. Тази изпитана технология гарантира здраво закрепени инструменти и надеждност при работа.
garden-sigurno-description
garden-drajki-description

Подходящ за всички дръжки

Инструментите GARDENA combisystem са подходящи за всички дръжки GARDENA combisystem. Дали Вашата дръжка да е дървена или алуминиева, или да е със специален дизайн, така че да не натоварва гърба Ви, зависи само от Вас.

25 години гаранция

25 години гаранция за най-високо качество.
garden-25god-description
Brand GARDENA
MODEL 3642-20
TYPE СЪБИРАЧ
ADDITIONAL INFORMATION ШИРИНА 43 СМ
  No documents were found for this product
  Add a comment

  Add a comment
  Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register