This website uses cookies. | I accept

ГРАДИНСКИ ТРИОН GARDENA COMFORT 530

Code: 452241

EAN: 4078500874700

Price:

36.00 лв.

Delivery costs will be calculated before finalizing order.
+ -
 • Availability
  x

Short Description

 • LENGTH : 530.00 мм

garden-rabota1-description

Работа в ограничени пространства

Лекият и здрав дъгообразен трион GARDENA Comfort 530 е много подходящ за рязане на по-дебели клони и трупи. Със своето 530 мм дълго, импулсно закалено и неръждаемо острие с отлично изработени зъби, трионът осигурява оптимално рязане на сурово и сухо дърво. За безпроблемна и безопасна работа в ограничени пространства, лъкът е със скосен връх. Удобна ръкохватка със защита за ръката и опционална дръжка за предния край на лъка осигуряват здрав захват и лесно насочване. Здравият стоманен лък е неръждаем и има форма не позволяваща усукване. За ефективна работа, обтягането на острието може да се нагласява лесно чрез винтов механизъм. Острието може да се смени лесно и бързо, без инструменти. Цялостната защита на острието осигурява безопасно транспортиране и съхранение на дъгообразния трион. Гаранционният срок е 25 години. Трионът е не само лек и здрав, но също така има скосен лък, който прави работата в ограничени пространства особено лесна.

Здрав захват и лесно насочване

Благодарение на удобната ръкохватка и опционалната втора дръжка за предния край на лъка трионът може да се насочва лесно и удобно. Чрез винтовия механизъм обтягането на острието може да се регулира лесно и удобно. Смяна на острието без инструменти. Острието може да се смени бързо, тъй като не са необходими допълнителни инструменти.
garden-zahvat-description
garden-25god-description

25 години гаранция

25 години гаранция за най-високо качество.
Brand GARDENA
MODEL COMFORT 530
LENGTH 530.00 мм
ADDITIONAL INFORMATION 25 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
  No documents were found for this product
  Add a comment

  Add a comment
  Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register