This website uses cookies. | I accept

ГРАДИНСКИ ТРИОН GARDENA 135 P

Code: 462009

EAN: 4078500874205

Price:

50.00 лв.

Delivery costs will be calculated before finalizing order.
+ -
 • Availability
  x

Short Description

 • LENGTH : 135.00 мм

garden-trionrab-description

Градински трион 135 P

Сгъваемият градински трион 135 Р е от новото поколение триони на ГАРДЕНА. Общата му дължина е 135 мм, което го прави лесен за употреба универсален трион за рязане на по-тънки клони. Идеален е за по-леко рязане в градината, както и за други дейности на открито. Той е лек и ефективен. Прецизните импулсно закалени зъбци, заточени в три посоки гарантират бързи резултати с по-малко усилия и точно и прецизно рязане. Ръждата няма шанс да атакува. Можете да носите този практичен сгъваем трион със себе си в градината, като го закрепите на колана си или на джоба на панталоните си. Когато и да Ви потрябва отново, просто отворете триона. Заключващият бутон фиксира надеждно триона в три работни позиции. Ако вече не Ви трябва, просто го сгънете отново. Острието просто ще изчезне в ергономичната дръжка. Предпазителят на края на дръжката предотвратява изплъзване при рязане. Това е важно най-вече, когато трионът се използва с дърпане и Ви помага да режете безопасно и точно. Благодарение на ергономичната дръжка с лека извивка и меки компоненти трионът приляга удобно и сигурно в ръката. Трионът се съхранява без да се изисква много пространство с помощта на вградената закачалка. 25 години гаранция. Изключителна ергономия, материали с най-високо качество и, разбира се, най-прецизното рязане с използване на толкова малко сила.

Чист и прецизен разрез

Хромираното острие на триона с импулсно закалени зъбци в три посоки осигурява прецизно рязане на клони.
garden-chisttr-description
garden-trionrab-description

Безопасна работа и съхранение

Трионът може да бъде заключван в няколко позиции. Безопасен е, както отворен, така и затворен. След рязане просто сгънете триона, заключете го - така можете безопасно да го съхранявате.

25 години гаранция

Качеството се отплаща - с градинския трион ГАРДЕНА ще се наслаждавате на рязането на клони за дълго време напред.
garden-25god-description
Brand GARDENA
MODEL 135 P
LENGTH 135.00 мм
ADDITIONAL INFORMATION 25 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
  No documents were found for this product
  Add a comment

  Add a comment
  Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register