This website uses cookies. | I accept

ГРАДИНСКА НОЖИЦА GARDENA COMFORT 8731

Code: 452239

EAN: 4078500873109

Price:

35.99 лв.

Delivery costs will be calculated before finalizing order.
+ -
 • Availability
  x

Short Description

 • TOTAL LENGTH : 330.00 мм

garden-360-description

Ножици за трева Classic

Универсалните ножици GARDENA Classic дават възможност за прецизно оформяне на краищата на тревната площ. Ергономичната форма на ръкохватката осигурява лесно рязане. Поради възможността за обръщане на посоката на рязане на 360°, могат да работят удобно както десничари, така и левичари. Благодарение на закалените и полирани галванизирани остриета, ножиците за трева имат дълъг живот. Освен това те са защитени от ръжда. Специалният лагер на остриетата позволява рязане с пълна сила по цялата дължина на острието. С практичната заключалка можете да заключите ножиците лесно и бързо с една ръка. Гаранционният срок е 25 години. Остриетата могат бързо да бъдат завъртени на 360°, позволявайки на десничари и левичари да работят удобно.

Мощно и лесно рязане

Специалният лагер на остриетата позволява рязане с пълна сила по цялата дължина на острието. Благодарение на ергономичната форма на ръкохватката ножиците за трева лежат удобно в ръката и рязането е особено лесно. Посредством закалените и ярко галванизирани остриета те също така са защитени от ръжда.
garden-rqzane-description
Brand GARDENA
MODEL COMFORT 8731
SHEAR TYPE ЗА ТРЕВА
TOTAL LENGTH 330.00 мм
CUTTING TYPE РАЗМИНАВАЩИ СЕ ОСТРИЕТА
PRODUCT WEIGHT 0.322 kg
ADDITIONAL INFORMATION ВЪРТЯЩА СЕ НА 360° ГЛАВА
  No documents were found for this product
  Add a comment

  Add a comment
  Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register