This website uses cookies. | I accept

ОФИС СТОЛ

Code: 461483

EAN: 6900858608011

Promotion
Price:

79.00 лв.

Delivery costs will be calculated before finalizing order.
+ -
 • Availability
  x

 • Days
 • Hours
 • Min
The offer is valid from 09.03.2018 until 28.03.2018

Short Description

 • TYPE : OFFICE CHAIRS
 • MATERIAL : ЕКО КОЖА
 • LENGTH : 600.00 мм
 • WIDTH : 430.00 мм
 • HEIGHT : 880.00 мм
 • MAXIMUM LOAD : 100.000 kg

office-6080-4-klasik-description

Класически дизайн в съчетание с удобство и практичност

Този модел офис стол е практичен избор на достъпна цена. Седалката и облегалката са изработени от еко кожа, която се поддържа бързо и без усилия. Базата и подлакътниците са полипропиленови. Офис стола има изчистена, но стилна визия и подчертано класически дизайн. Той ще осигури добри условия за работа, творчество и други дейности, защото е създаден с любов и грижа за стоящия. Снабден е с механизъм за регулиране на височината, благодарение на който вие ще можете да нагласите стола спрямо собствения си ръст и съобразно останалите мебели. Избирайки този офис стол, вие залагате на високо качество, класа и незаменимо удобство.

Нека и ръцете си почиват

Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.
office-6080-5-armrest-description
office-visochina-description

Коригиране на височината

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Без ограничения в движението

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.
office-kolelca-description
office-100kg-description

Максимално натоварване: до 100 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!

Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от тази серия офис столове се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.
office-opakovkapale-description
TYPE OFFICE CHAIRS
MATERIAL ЕКО КОЖА
COLOUR ЧЕРЕН
LENGTH 600.00 мм
WIDTH 430.00 мм
HEIGHT 880.00 мм
MAXIMUM LOAD 100.000 kg
  Add a comment

  Add a comment
  Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register