This website uses cookies. | I accept

ЩОРА ВЪНШНА АЛУМИНИЕВА PROFILINK 2100/1400 ДЯСНА

Code: 469823

EAN: 2701000404185


Product is out of stock

Short Description

  • TYPE OF USE : ВЪНШНА
  • LENGTH : 1400.00 мм
  • WIDTH : 2100.00 мм

description-stora-pic1Производството на ламелите се извършва под строг контрол на качеството по време на всички фази от производствения цикъл: от дизайна до монтажа на крайния продукт на клиента. Алуминиевите ролетни щори са устойчиви на корозия и влага в резултат на валежите. Те са здрави, надеждни и екологосъобразни. Основен структурен компонент на ролетните щори е покритието им от алуминиев екструдиран профил.


Защита от кражба
Защита на дома, офиса или магазина е главна задача, която ролетните щори изпълняват Във Ваше отсъствие системата от ролетни щори може ефикасно да защити собствеността Ви.
Защита от слънцетоПриятен хлад по време на горещите дни, защита на пердетата, мебелите и подовите покрития срещу избледняване в резултат на слънчевите лъчи.


Защита от климатичното влияние
Надеждна защита на прозореца от атмосферното влияние /дъжд, сняг, виелици и вятър/. Отчупени клони и други обекти, пометени от силния вятър няма да повредят прозорците или вратите Ви


Спестяване на енергия
Когато завесите са спуснати се получава празнина между ролетната щора и прозорецът действа като термос, т.е щорите спомагат за създаването на оптимална температура в дома Ви: те осигуряват прохлада през горещите дни и топлина през студените. Това спомага за спестяването на до 20 % от енергията.


Шумоизолация
Намаляване нивата на шум в помещението за Вашата по-спокойна работа или почивка,което се дължи на изолацията от полиуретанова пяна в алуминиевия профил. 

  
Защита от любопитни погледи

Имате възможността да се наслаждавате на уединението на дома си. Личното Ви пространство е чудесно защитено!Отнася се особено на жилищата на първия етаж.


Алуминиевите ролетни щори могат да имат значително въздействие върху икономията на енергия.  В същото време те дават възможност за управление на дневната светлина, за да се подобри визуалния и топлинен комфорт. Затворената ролетна щора осигурява отлична защита от слънчевата радиация и е идеален начин за пестене на енергия в студените зимни месеци. Благодарение на изолационната въздушна възглавница между щората и прозореца, топлоизолацията може да се подобри с до 25%.

Brand PROFILINK
MODEL 2100/1400 ДЯСНА
MODEL CURTAINS РОЛЕТНА
TYPE OF USE ВЪНШНА
COLOUR БЯЛ
LENGTH 1400.00 мм
WIDTH 2100.00 мм
No documents were found for this product
Add a comment

Add a comment
Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register