Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

РЪЧЕН РАЗПРЪСКВАЧ / СЕЯЛКА GARDENA 03255-30

Код: 451710

EAN: 4078500325530

Цена:

17.99 лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.
+ -
 • Наличност
  x

Кратко описание

garden-razpr-description

Лесно разпръскване на пясък, сол и чакъл

С Ръчната сеялка/разпръсквач/ GARDENA вече може лесно и удобно да опесъчавате през зимата - без да си цапате ръцете! Уникалната дозираща система прави това възможно. Просто завъртете дозиращия диск на капака и изберете желаната големина на отворите (в зависимост от материала). Големият, лесен за регулиране бутон може да се върти лесно дори и с по-дебели ръкавици. Благодарение на байонетната връзка Ръчната сеялка може лесно да се отваря и затваря. За по-лесно пълнене върхът на капака може да се използва като лопатка. Благодарение на стесненията от двете страни Ръчната сеялка приляга удобно в ръката. С 25 години гаранция. Количество на материала: Пясък: прибл. 1.7 кг Сол: прибл. 1.4 кг Чакъл: прибл. 1.65 кг. Уникалната дозираща система може да се настройва за работа от по-едър до фин материал за разпръскване.

Лесно регулиране

Практичният голям бутон за регулиране може лесно да се върти.
garden-regul-description
garden-udobno-description

Удобно пълнене

Благодарение на байонетната връзка сеялката може лесно да се отваря и затрваря. Върхът на капака може да се използва като лопатка за по-лесно пълнене на сеялката. Приляга удобно в ръката. Благодарение на стесненията от двете страни сеялката приляга удобно в ръката.

25 години гаранция

25 години гаранция за най-високо качество.
garden-25god-description
Марка GARDENA
МОДЕЛ 03255-30
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОБЕМ: 1.7Л, 25 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
  Няма намерени документи за този продукт
  Добави коментар

  Добавете коментар
  За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте