Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

ЩОРА ВЪНШНА АЛУМИНИЕВА PROFILINK 750/1150

Код: 469820

EAN: 2701000404154


Продуктът не е в наличност

Кратко описание

  • ТИП УПОТРЕБА : ВЪНШНА
  • ДЪЛЖИНА : 1150.00 мм
  • ШИРИНА : 750.00 мм

description-stora-pic1Производството на ламелите се извършва под строг контрол на качеството по време на всички фази от производствения цикъл: от дизайна до монтажа на крайния продукт на клиента. Алуминиевите ролетни щори са устойчиви на корозия и влага в резултат на валежите. Те са здрави, надеждни и екологосъобразни. Основен структурен компонент на ролетните щори е покритието им от алуминиев екструдиран профил.


Защита от кражба
Защита на дома, офиса или магазина е главна задача, която ролетните щори изпълняват Във Ваше отсъствие системата от ролетни щори може ефикасно да защити собствеността Ви.
Защита от слънцетоПриятен хлад по време на горещите дни, защита на пердетата, мебелите и подовите покрития срещу избледняване в резултат на слънчевите лъчи.


Защита от климатичното влияние
Надеждна защита на прозореца от атмосферното влияние /дъжд, сняг, виелици и вятър/. Отчупени клони и други обекти, пометени от силния вятър няма да повредят прозорците или вратите Ви


Спестяване на енергия
Когато завесите са спуснати се получава празнина между ролетната щора и прозорецът действа като термос, т.е щорите спомагат за създаването на оптимална температура в дома Ви: те осигуряват прохлада през горещите дни и топлина през студените. Това спомага за спестяването на до 20 % от енергията.


Шумоизолация
Намаляване нивата на шум в помещението за Вашата по-спокойна работа или почивка,което се дължи на изолацията от полиуретанова пяна в алуминиевия профил. 

  
Защита от любопитни погледи

Имате възможността да се наслаждавате на уединението на дома си. Личното Ви пространство е чудесно защитено!Отнася се особено на жилищата на първия етаж.


Алуминиевите ролетни щори могат да имат значително въздействие върху икономията на енергия.  В същото време те дават възможност за управление на дневната светлина, за да се подобри визуалния и топлинен комфорт. Затворената ролетна щора осигурява отлична защита от слънчевата радиация и е идеален начин за пестене на енергия в студените зимни месеци. Благодарение на изолационната въздушна възглавница между щората и прозореца, топлоизолацията може да се подобри с до 25%.

Марка PROFILINK
МОДЕЛ 750/1150
МОДЕЛ ЩОРА РОЛЕТНА
ТИП УПОТРЕБА ВЪНШНА
ЦВЯТ БЯЛ
ДЪЛЖИНА 1150.00 мм
ШИРИНА 750.00 мм
Няма намерени документи за този продукт
Добави коментар

Добавете коментар
За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте